
Ingridientai
Maisto produkto pavadinimas | Masė, g |
---|---|
Natūralus jogurtas | 40 |
Garstyčios | 10 |
Viso grūdo kvietinė bandelė | 60 |
Salotų lapai | 10 |
Pomidorai | 50 |
„Mozzarella” sūris | 50 |
Patiekalo maistinė ir energinė vertė | 344.40 Kcal |
Aprašymas
Viso grūdo kvietinė bandelė (sumuštiniams) naudojame tik tokia kuri yra leidžiama vaiku maitinime.
Natūralų jogurtą sumaišome su garstyčiomis, gauname padažą.
Salotų lapus nuplauname ir nusausiname.
Pomidorus nuplauname, nusausiname ir supjaustome žiedais.
Mozzarellos sūrį išimame iš pakuotės ir supjaustome žiedais.
Pilno grūdo kvietinė bandelė perpjauname pusiau, patepame „jogurto-garstyčių” padažu abi pusės. Ant vienos
puses duonos dedame salotų lapą, tada dedame pjaustyta mozzarella ir ant viršaus dedame pjaustyta
pomidorą, dengiame likusia duonos riekele.
Laikymo sąlygos
Laikomas nuo +4-6 laipsnių temperatūroje šaldytuve.
Realizavimo trukmė
Sumuštinis turi būti suvartotas pagaminimo dieną.