
Ingridientai
Maisto produkto pavadinimas | Masė, g |
---|---|
Džiovinti abrikosai (ekologiškos) | 23 |
Džiovintos slyvos (ekologiškos) | 23 |
Razinos (ekologiškos) | 23 |
Džiovintos datulės be kauliukų (ekologiškos) | 23 |
Graikiški riešutai (ekologiški) | 20 |
Kokosų drožlės | 2 |
Patiekalo maistinė ir energinė vertė | 411.32 Kcal |
Aprašymas
Džiovinti vaisiai ir uogos naudojame būtinai ekologiškus, kurie yra leidžiami vaiku maitinime. Džiovintus vaisius ir uogas (abrikosai, razinos, slyvas, datulės) perrenkame, nuplauname ir užmerkiame karštame vandenyje (+95 C), 20 min., tada nupilame vandenį ir išdžioviname.
Visus produktus sudedame į virtuvinį trintuvą ir pertriname iki vientisos masės. Patartina netrinti visu produktu iškarto, nes masė gaunasi tiršta ir gali sugadinti virtuvinį trintuvą. Padalinkite produktus į mažesnius kiekius ir greičiau susitrins.
Masė gaunasi lipni. Patartina „saldainius” ruošti su vienkartinėmis pirštinėmis. Svoris vieno saldainio 20g. Paimame mase ir suformuojame apvalios formos saldainį.
Paruoštus saldainius apvoliojame kokosų drožlėse.
Laikymo sąlygos
Desertas laikomas nuo +4-6 laipsnių temperatūroje šaldytuve.
Realizavimo trukmė
iki 72 val.