
Ingridientai
Maisto produkto pavadinimas | Masė, g |
---|---|
Apelsinai (ekologiški) | 100 |
Vanduo | 120 |
Chia sėklos (ekologiškos) | 15 |
Mėtų lapai | 0.1 |
Ekologiškos uogos (braškės; šilauogės; avietės) | 10 |
Patiekalo maistinė ir energinė vertė | 125.64 Kcal |
Aprašymas
Apelsinus nuplauname, nusausiname, perpjauname pusiau ir išspaudžiame sultys sumaišome su
vandeniu. Į gauta skisti beriame chia sėklas ir išmaišome, paliekame 30-40 min, išbrinkinimui.
Uogas pasirenkame vienos rūšies arba braškės arba šilauogės arba avietės, pagal sezoniškuma.
Pasirinktas uogas nuplauname, nusausiname.
Paruošta chia pudingą galima pateikti toje pačioje taroje kur brinko arba perdėti į mažesne. Pateikiame
puošiant mėtų lapeliu ir pasirinktomis uogomis.
Laikymo sąlygos
Desertas laikomas nuo 0°C iki +6°C temperatūroje.
Realizavimo trukmė
Patiekalas turi būti suvartotas pagaminimo dieną.